tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Oss

Det finns inga tvivel om var du bör vända dig när du bestämt dig för att köpa en åtelkamera. Prylstaden är en internetbaserad butik med en mängd olika sorters prylar, de flesta med teknisk klassificering. Vi som driver Prylstaden har ett genuint intresse för teknik, särskilt kameror, GPS och ljus. Vi spenderar mycket tid på att skanna marknaden på intressanta produkter, testa nykomlingar och sedan välja ut de allra bästa till försäljning i vår butik´.

Vi på Prylstaden är alltid först med de senaste prylarna, vi kan mer om kameraövervakning än de flesta andra, vi säljer till och med varor till övervakningsbolag och polisen. Det som ligger bakom våra kunskaper är ett brinnande intresse och engagemang.

Alltid lägst pris hos oss

Som seriös spelare på marknaden tar vi vår ambition att alltid vara billigast på stort allvar. Vi ser till att hålla priserna pressade i botten för att kunna erbjuda våra kunder prisvärda varor. Vi lovar dig att den åtelkamera du köper hos oss är den bästa du kan hitta i valda priskategori. Vår prisgaranti garanterar detta. Om du, mot förmodan, skulle hitta en åtelkamera, eller annan produkt ur vårt sortiment, till ett lägre pris hos en av våra konkurrenter så säljer vi sagda vara till dig för konkurrentens pris minus ytterligare 10 %. Det är vårt tack till dig för din uppmärksamhet.

Vi är dock inte bara bäst ur prisperspektiv, vi lovar också hög kvalitet på allt vi säljer. Därför får du alltid goda garantier och generöst öppet köp. Det är så vi tycker att all försäljning ska bedrivas - hederligt.

Kvalitativ service

Prylstaden står för kvcalitet i allt från service till pris och våra varors standard. Handla hos oss när du vill handla tryggt.