tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Vårt utbud

Prylstaden.se är ledande på den svenska marknaden när det gäller intressanta grejer - ofta tekniskt orienterade. Vi är specialister på kameror av olika slagm, däribland åtelkameror, men också spionkameror, övervakningskameror och backkameror. Det sluta dock inte vid kameror hos oss på Prylstaden. Vi erbjuder idag allehanda smarta och roliga produkter till hus, hem, fritid hobby och presenter.

Vi lägger mycket tid och energi på att hitta och välja ut de allra bästa och mest intressanta produkterna inom allsköns kategorier så att du alltid ska kunna komma till oss och hitta det du söker - vare sig du söker något specifik eller bra idéer.

Fritid och hobby

Det är viktigt att ha en vardag man trivs med, fylla den med ett jobb man tycker är skoj och en fritid som fyller eventuella luckor. Prylar av olika slag kan göra livet mycket enklare, roligare och intressantare. Hos oss på Prylstaden hittar du alltid något spännande, även när du inte är på jakt efter någoot särskilt. Vi har massor av smarta produkter och klyftiga lösningar - från renodlade leksaker till essentiella saker till hem och för hygien.

Allt som kan köpas på prylstaden.se är noga utvalda produkter och lever upp till våra höga krav på kvalitet. ATt handla hos oss är ur alla hänseenden alltid ett tryggt val.

Övervakning

Övervakningsprylar är vår specialitet, det var där vi började och det är inom denna kategori som vi erbjuder den största andelen produkter. Vi vill att våra kunder ska kunna leva i en trygg vardag med god koll på sina ägodelar. DOlda kameror, åtelkameror och avancerade övervakningsssytem ingår all i vårt utbud av kamerautrustning och du är mer än välkommen att fråga oss om råd och tips om du känner dig lite villrådig. Vi tycker att det är roligt att få hjälpa till!